преземете го Joomla наставката

Les екстензии Joomla вклучуваат сите овие елементи: компоненти, модули и додатоци.

Тие дозволуваат да ја подобрите, модифицирате и персонализирате функционалноста на вашите страници за е-трговија или прозорците на продавниците додека ги проширите вашите креативни можности! А продолжување на Joomla est particulièrement интуитивен и лесен за употреба. Некои од моите наставки се нудат како пакет. Можете да ги најдете сите екстензии преземени во задната канцеларија на вашата веб-страница.